My Heart Belongs To You ♥ - Del 7

Tidigare :

Jeremy log. "Öh , ", började Jeremy. "Kan vi gå och kolla upp det nu ? , Okej", fyllde jag i. Jeremy skrattade och tog nycklarna till bilen igen.

______________________________

Vi kom fram till danslokalen och som tur var va George där. Jeremy knackade."Kom in",ropade George. Vi gick in. Rummet var stort och på väggen mitt emot dörren satt det enorma speglar. George var svettig , han hade antagligen dansat. "Jeremy undrade om han kunde få vara med i föreställningen", sa jag och sneglade på Jeremy. "Klart han kan , breakdance eller?", George tittade på Jeremy och log."Alltid", svarade Jeremy och log ett snett leende.
Vi pratade lite med George och sen gick vi igen.
Det hade blivit mörkt ute nu . Jeremy startade bilen och började köra hemåt. Jag kände mig ovanligt trött och höll på att somna flera gånger. Bara några meter från huset somnade jag. Jag vaknade till lite när Jeremy parkerade. Jeremy suckade och gick ut ur bilen , sedan gick han runt till min sida och öppnade dörren. Han lyfte försiktigt upp mig. Jag låg som en liten bebis i hans famn. Han bärde mig upp till vårat rum och la mig på sängen.
Jeremy gick till toan för att byta om. Så jag drog av mig alla kläder förutom mitt linne och la mig under täcket. Jeremy kom tillbaks och la sig, han tryckte mig mot honom. Denna gången somnade han före mig. Jag tittade på honom när han sov. Han la sig på rygg. Jag la mitt huvud vid hans hjärta , och jag somnade till hans hjärtslag.
Morgonen :

Jag vaknade av att Jeremy puttade bort mig. Jag rullade runt så att jag låg med ryggen mot honom. " Lördag idag", viskade Jeremy. "Mh",svarade jag sömnigt. Jeremy gick ut ur rummet.
Sakta reste jag mig upp för att leta efter kläder i gaderoben. Jag tog på mig en svart och gul kofta (adidas is her thing c: ) ett par tights och jeansshorts , jag satte upp min bruna kalufs i en liten bulle. Och tog för säkerhets skull med mina solglasögon. Sedan gick jag ner för att äta frukost.
Jeremy satt redan och åt frukost. Jag tog ett glas med oboy och satte mig mitt emot Jeremy vid matbordet. "Vad vill du hitta på idag?", frågade jag. "Shoppa?", svarade Jeremy och försökte låta som Julia.
"Det spelar ingen roll hur mycket du övar , för du kommer aldrig klara av att imitera någon ", sa jag och himlade med ögonen. Jeremy log och ställde sitt glas på diskon. Jag gjorde samma sak . Sedan satte vi oss vid teven för att inte göra någonting.
Vi satt där en stund och hade det allmänt mysigt, tills det knackade på dörren. Jeremy öppnade dörren. Sedan började han skratta och hälsade på gästerna. Jag kollade bak och såg att det var Anthony och David , tvillingarna. Jag började le och hälsade på dem.
__________________________________



Love Hurts ♥ - TEASER

TEASER :
Det brände i såren när jag duschade. Det långa rivsåren på låren. Jag tittade på det blodiga rakbladet på golvet. Tårarna hördes inte eller sågs inte tack vare vattnet från duschen. Varje gång jag blundade såg jag Nate , med höjd knytnäve , redo att slå. Nate , min älskling , mitt allt. Varför slog han mig , vad gjorde jag för fel. Jag gick ut ur duschen och tog en handduk. Jag började torka mig , jag skrek till när jag skulle torka mina lår. Jag kollade på handduken , den var blodig. Jag tog en ny och och gick ut ur badrummet . Det började mörkna ute och det var mörkt i huset. Jag gick upp för trappan och in på mitt rum. Jag drog på ett par mjukisbyxor , för att inte börja löda igen , eller få ont . Sen drog jag på mig en lös sittande t shirt. Och gick ner för trappan . Det ringde på dörren. Jag gick sakta mot dörren , jag var lite rädd , men jag öppnade dörren ändå. Det var Nate och min bästavän , båda var fulla.
Nate hade armen runt Lisa. Jag kände hur tårarna brände.
Nate vinglade in. Han la armarna runt mig och kysste mig . Jag blev yr av smaken och lukten. Han slutade inte kyssa mig , kyssen gick över till hångel. Jag försökte putta bort honom. Men han höll fast mig i ett järngrepp. Han tryckte min kropp mot hans. Jag började må illa. Sedan kände hur kan gned sitt kön mot mitt . Jag puttade på honom så hårt jag kunde. Men han släppte inte. Jag började få panik.  Men Nate bara fortsatte. Jag satte naglarna i hans nacke, han rörde sig inte. "Nate! , Sluta!", skrek jag panikslaget. Han stönade bara. Jag ville inte , varför släppte han inte. " Älskar du mig?", viskade han i mit öra. Jag började snyfta. Han skakade om mig. "Svara då!", skrek han. "Ja", viskade jag. Han log . I det ögonblicket , ville jag hellre dö , än något annat i världen.
___________________

My Heart Belongs To You ♥ - Del 6

Tidigare:

Ljudet var nu tydligt och jag såg dom. Fast det var inte lika roligt att se. Det var Jeremy och Julia.

______________________________________
Eller? , Det måste vara Jeremy och Julia. De slutade hångla. Och båda vände sig emot mig. Det var ju inte Jeremy , det var ... Chase ?! What the f*ck... " Hej Annie", fick Chase fram. Va fan , varför trodde jag att det var Jeremy , och varför är det Chase?! Chase släppte Julia , vinkade hejdå till henne och drog med mig bort därifrån. "Seriöst , Julia ?", frågade jag förvånat. "Mh", svarade Chase. Jag stirrade på Chase. Han kunde vara en idiot ibland. "Chase. Julia, hon är en fjortis, och hon kommer att vara otrogen mot dig eller, nåt sånt iallafall", fick jag fram. Chase bara skakade på huvudet och log lite. Jag suckade. " Om du ursäktar mig, så ska jag gå tillbaks till Julia, och du väntar här på Jer", sa Chase och klappade mig på axlen. Jag suckade en än gång och Chase gick iväg. Jag behövde inte vänta länge på Jeremy, bara några minuter senare dök han upp. " Hej ", sa han och log, sedan kysstes vi. Jag flög fram på små rosa moln, tills kyssen avslutades. Jag ville stå där och krama Jeremy föralltid , även om jag just sett något så ÄCKLIGT och AVSKYVÄRT för bara några minuter sen. Jeremy höll fast mit huvud och tittade på mig med en bekymrad, ful min. Jag skrattade åt honom. "Vad har du gjort då ?", frågade han och släppte mitt ansikte. "Ja du , jag såg precis Chase och Julia grovhångla , men annars inte så mycket", sa jag. Jeremy stirrade på mig.  "Seriöst?", frågade han förvånat. "Ja". Jeremy rynkade ögonbrynen , sen gick vi igenom korridoren mot utgången. Vi gick förbi Julias kompisar . de bitchblickade mig . Jeremy la en beskyddande arm runt mina axlar. "Men va fan", sa jag och puttade bort hans arm. Jeremy skrattade åt mig. " Varför får jag inte skydda dig ? ", sa han och gjorde en ledsen min. "Jag är la ingen jävla bebis eller ?", sa jag irriterat. Jeremy skrattade än en gång. Jag såg Kims bil på parkerigen . "Är Kim här ?", frågade jag. Jeremy tog tag i min arm och drog mig mot bilen. " Jag hämtade bilen under håltimmen", sa Jeremy och log stort. Jeremy och bilar ...
Jag satte mig i framsätet och Jeremy startade bilen. Jag tittade på honom . Han såg koncentrerad och otroligt snygg ut. Han stängde av bilen igen."Vad gör du ?" , frågade jag . "Om inte du säger varför du tittar på mig snart , vet jag inte vad jag gör", sa han , lite hotfullt. Jag skrattade , "Jag är inte rädd för dig". Jeremy suckade . Sen slängde han ett papper som låg i sidofacket på mig. " Farlig du är", skrattade jag. "HA-HA", muttrade han. Sen körde han ut från parkeringen. Jag tittade på honom, SÅ JÄVLA SNYGG! Det tog inte lång tid att komma hem. Jeremy suckade och hoppade ur bilen. Jag hoppade också ut ur bilen. Han började gå mot huset och jag följde efter. Jeremy stannade framför dörren och tittade på mig. " Har du fortsatt med dansen", frågade han. Jag nickade till svar.
Jag hade dansat sen jag var 9 år , Jeremy och jag blev vänner igenom dansen , och sen föll vi för varandra..
"Fortsatte du?",frågade jag. Han skakade på huvudet. "Det var inte lika kul utan dig..", viskade han. Jag log för mig själv. Jeremy öppnade dörren och gick in. "Vi har föreställning om några veckor", sa jag , för att jag trodde det kunde intressera honom. " Har ni ?", sa han förvånat och lite glatt . Jag nickade. Det såg ut som Jeremy funderande. Jag gick in i köket ovh tog ett glas vatten. Jeremy kom in."Tror du att jag skulle kunna få vara med i föreställningen ?", frågade han , lite osäkert. " Jag tror att George skulle gilla det", sa jag och log.
George var dansledaren, jag och Jeremy brukade dansa för honom.
Jeremy log. "Öh , ", började Jeremy. "Kan vi gå och kolla upp det nu ? , Okej", fyllde jag i. Jeremy skrattade och tog nycklarna till bilen igen.
_________________________
kort ;oooooo

My Heart Belongs To You ♥ - Del 5

Tidigare:

Sedan kramade han mig. Han luktar så gott! Jeremy la armen runt mina axlar och vi gick bort från lekplatsen , till mitt hus.

________________________

Kvällen:

Jag duschade medans Jeremy spelade tv-spel. Jag visste att jag var kär i Jeremy ( som jag alltid varit ...), men jag visste inte om jag ville vara kär i honom.  Han hade ju sårat mig. Jag ville inte bli sårad igen, men han kanske inte skulle såra mig denna gången. Eller? Jag stöndade åt mina tankar och gick ur duschen. Jag smög in på mitt rum och bytte om till svarta tights en blå tröja och en svart tubkjol. Jag satte upp håret i en hästsvans och gick ner för trappan. Jeremy satt i köket när jag kom ner. Han log ner jag kom ner. " Ska vi ut och göra något ?", frågade han. "Men! , det är ju kallt ute!", sa jag och gjorde en ledsen min. Jeremy reste sig och tog tag i min arm , sedan drog han med mig till mitt rum. Han rotade i sin väska. Han höll sedan upp ett par säckiga jeans och en tjocktröja. Jag skakade på huvudet och vände mig mot min garderob. Jag kastade ett par mjukisbyxor och en hoodie på sängen. "Ut", sa jag till Jeremy. "Varför ?", frågade Jeremy och såg chokad ut. Jag skrattade och puttade ut honom. Jag bytte snabbt om . Jeremy stod utanför och när jag gick ut gick jag rakt in i honom. "Hihi", sa Jeremy och höll kvar mig där. Jag försökte putta honom ifrån mig men han höll mig i ett järngrepp. "Släpp mig, eller bli nerslagen", hotade jag. Jeremy skrattade och släppte mig. Jag gick före honom ner för trappan. Jag skippade mi skinnjacka och drog på mig mina svarta converse med färgade skosnören. Jag öppnade dörren och väntade på Jeremy, som fortfarande höll på me sina vita sneakers. Sedan gick han ut, och tog min lediga hand ( som inte höll i hantaget ), han drog mig intill honom. "Jeremy is a sucker for love", skrattade jag. Han nickade och log. Sedan började vi gå. Vi orkade inte gå längre än till lekplatsen. Vi satte oss på varsin gunga. Klockan var runt åtta-nio och det var mörkt ute, det var även kallt. Jag huttrade lite. "Kom ", sa Jeremy. Jag satte mig i Jeremys knä. Vi gungade sakta , fram och tillbaka. "Ska vi sitta vid bordet?", frågade Jeremy och pekade på ett picnick bord . Jag reste mig. "Kom då", sa jag och log. Jeremy reste sig och vi gick. Jag satte på mig luvan till min hoodie. Jeremy hade redan på sig sin, med en keps under också. Precis som Chase hade haft, idag på morgonen. Jeremy satte sig på ena sidan och jag på den andra, mittemot Jeremy. Jag kände att det vibrerade i fickan. Det var mamma.
Var är ni ?
Vi är oroliga, och det är skola imon!
Mamma.

"Vi måste tillbaks", sa jag och suckade. Jeremy stönade. Jag började gå ,men Jeremy tog tag i min arm, och innan jag han reagera , var hans läppar tryckta mot mina. Det exploderade inom mig. Och jag fick ett svar på alla min tankar. Ja, jag var kär i Jeremy. Ja, jag ville vara kär i honom . Ja, han hade sårat mig. Och Nej, han skulle inte såra mig igen. Kyssen avslutades. "Nothing will ever come between us , 'cause i be standing right next to you" , viskade han. Han citerade " Next 2 You", med Chris Brown och Justin Bieber. Jag kramade honom och vi kysstes igen. Vi var nu officiellt tillsamman igen. Vi stod där och kysstes i mörkret , och min mobil vibrerade irriterat i min ficka. Men inget skulle förstöra denna underbara stund. Det var bara jag och Jeremy , under stjärnorna , på lekplatsen i Scottsdale , Arizona . Jeremy avslutade kyssen. Sedan började vi gå hemåt. När vi öppnade dörren började Kim och mamma skälla på oss, vi ignorerade dom och gick upp för trappan. När vi väl var inne på rummet slängde jag mig på sängen . Jeremy la sig jämte mig. Vi låg så en stund, tills Jeremy rullade runt. Han satt på mig , jag skrattade. Han kysste mig flera gånger. Jag puttade honom så han landade på sin sida av sängen. Jag reste mig och pekade på dörren. "Gå och byt om nu, unge man", retades jag. Jeremy fnös och gick ut med sin väska. Jag drog på mig samma pyjamas som igår. Jeremy kom in igen. Han hade också samma som igår. Jag la mig under täcket och det gjorde han med. Han la sina armar runt mig , och jag somnade i hans famn.
Morgonen:

Morgonen var som alla andra, vi gick tillsammans med Chase. När vi kom fram till skolan la Jeremy armen om min midja när Julia var i närheten. Julia bitchblickade mig varje gång. Jag och Jeremy var ungefär hela dagen. Men han bestämde sig för att följa med Chase på hans lektioner, så efter engelskan gick jag själv mot skåpen. När jag var nån meter ifrån skåpen hörde jag ett sliskigt ljud, det lät som någon hånglade. Jag smög närmare ljudet. Ljudet var nu tydligt och jag såg dom. Fast det var inte lika roligt att se. Det var Jeremy och Julia.
____________________________________________________________________________________________

My Heart Belongs To You ♥ - Del 4

Tidigare :

Chase gick fram till mig ock kramade mig , och sen till Jeremy och gjorde ett handslag som dom kommit på för länge sen. Sedan fortsatte vi mot skolan.


_____________________________________


Det var irriterande tyst hela vägen till skolan. Jeremy kollade ner i marken när han gick. Chase och jag sneglade på varandra ibland. När vi närmade oss skolan hörde vi eleverna. Jeremy kollade efter hans gamla klasskamrater. Vi genade över lärarnas parkering och fortsatte mot skolan. Chase öppnade dörren åt oss. Jeremy lät mig gå först. "Jeremy!", skrek  Julia. Julia , den största fjortisen på hela skolan , hennes blonda, lockade fula hår studsade när hon sprang mot Jeremy. "Julia", skrattade Jeremy. Julia kastade sig i Jeremys famn. "Hej på dej med.", muttrade Jeremy. "Jag lämnar er ifred", sa jag . Jeremy gav mig en snälla-lämna-mig-inte blick. Men jag log bara hånfullt och gick igenom korridoren med Chase. Vi forsatte ner för trapporna och sedan till våra skåp. Jag öppnade mitt skåp , la in min handväska och jacka , men jag tog mina nycklar och min mobil i fickan. Chase tittade på mig. "Vad?", frågade jag och log. "Borde vi inte hämta honom ?", frågade Chase . "Men, varför då ?", jag stampade i golvet. Chase drog med mig upp för trapporna . Jeremy var i mitten av korridoren. När han såg oss började han småspringa. "Julia har blivit äckligare än någonsin", muttrade Jeremy. "Haha , du skulle bara veta", sa Chase. Jeremy och Chase pratade lite om allt , medan jag gick jämte tyst. "Fan, är försenad till svenskan !", stönade Chase. Chase sprang iväg. Jag och Jeremy satte oss på bänken som stod mot skåpen."Är du fortfarande sur på mig?", frågade Jeremy. Jag nickade. Men , jag var inte alls sur på honom. Men , kanske lite."Du ljuger ", viskade Jeremy och låtsades vara ledsen. Han la sin arm om min axlar. Jag lutade mig mot honom. "Detta har jag saknat mest", viskade Jeremy i mitt öra."Jag med", viskade jag tillbaks. Jeremy hoppade till när klockan ringde. "Dags att gå till NO:n", sa jag. Jag drog upp Jeremy från bänken." Måste jag ?", stönade han. "Du får nånting om du kommer med.", sa jag och log. Jeremy drog handen genom det osynliga skägget. "Vad som helst", frågade han. "Hm.. Okej då". Jeremy och jag gick mot NO-salen.
Efter skolan :

"Nu ska jag få nånting!", sa Jeremy och log. Jag nickade. "Säg en kyss",viskade Chase högt, så att jag hörde. Jag suckade. Ett löfte är ett löfte.. "Jeremy , ", sa Julia med en pipig röst. "Ja", frågade Jeremy irriterat. Julia tog tag i Jeremys tshirt och drog honom till sig. " Vill du hänga med hem , till mig alltså", frågade Julia och gjorde puppyface. Jeremy tog bort hennes hand. Sedan skakade han på huvudet , tog tag i mig och drog mig intill honom. " Ledsen", sa han och la armen om mina axlar. Sedan gick vi mot utgången. Chase givk int emed oss hem, han skulle till Kyle.
Jag och Jeremy gick nära varandra hela vägen hem. Jeremy stannade vid lekplatsen. "Kom!", sa han och drog med mig till gungorna. Jeremy satte sig på en gunga. "Kommer du ihåg hur vi brukade göra innan ", frågade Jeremy och log stort. Jag suckade. "Jag var mindre då, Jeremy", sa jag. "Kom igen !", bad Jeremy. " Okej okej.", muttrade jag. Jag ställde mig  en bit framför Jeremy , som satt på gungan. Jeremy tog fart, och när han var väldigt nära med sina benen, tog jag tag i det som håller i gungorna ( vad det nu heter) , och hoppade på hans ben. "Det gick ju bra", sa Jeremy och log ett snett sexigt leende. Jag kunde inte hålla tillbaka leendet. "Nu ska jag få den där saken ", viskade Jeremy , sedan närmade hans ansikte mitt. Jag la ett finger på hans läppar."Nej, du fick det , du ville att jag skulle göra detta, så jag gjorde det.", jag log hånfullt. Han såg ledsen ut. "Men, whatever..", sa jag och la händerna på hans nacke. Jeremy närmade mig med sitt ansikte igen. Jag blundade , sen kände jag hans mjuka läppar pressas mot mina. Och jag trodde att jag skulle sprängas, det gick inte att beskriva den mäktiga känslan. När kyssen avslutades, kände jag mig lite sorgsen, jag ville ha mer, men ville inte visa det."Jag vet vad du tänker", viskade Jeremy. Jag rodnade. Jeremy log och vi kysstes igen. Kyssen avslutades. "Är du fortfarande sur på mig ?", viskade Jeremy. Jag hoppade av honom/gungan. "Vad tror du?", frågade jag. Jeremy reste sig leendes. Sedan kramade han mig. Han luktar så gott! Jeremy la armen runt mina axlar och vi gick bort från lekplatsen , till mitt hus.
____________________________

My Heart Belongs To You ♥ - Del 3

Tidigare :

"Jag är rädd att du inte kan sova över med Chase, för att Kim och Jeremy ska sova här istället! , Så dom slipper betala för något dyrt hotell , du vet " , mamma log nervöst. Hon var nog rädd att jag skulle få ett utbrott. "Mhm",sa jag bara och log stelt. Jeremy log hånfullt.

_________________________________


Mamma visade Kim vägen till gästrummet , medans jag och Jeremy var kvar i tv-rummet. "Vi kommer ha sååå kul", sa Jeremy bögigt och började hoppa och klappa händerna. Jag gav honom en, haha-kul - blick. Jeremy log stort.
Mamma kom tillbaka , hon hade lämnat Kim själv i gästrummet. "Då kan ju Jeremy sova inne i ditt rum Annie", sa mamma och blinkade till mig. Det var nära att jag började skrika mamma i ansiktet. Hon hade verkligen ingen hjärna."Visa Jeremy upp då , Annie", sa mamma och log nervöst igen. Jeremy gick och hämtade sin väska , sedan gick vi upp för trappan mot mitt rum. Jag satte mig vid skrivbordet. Jeremy la sin väska vid dörren och slängde sig på sängen. "Så vart ska jag sova ? Här , eller här ?", frågade Jeremy och pekade på de olika sidorna av sängen. "Du och jag ska inte sova i samma säng", väste jag. Jeremy bara flinade.
Kvällen:

Jeremy jobbade med den uppblåsara maddrassen medans jag låg på sängen , med mobilen på magen och tittade på."Kan jag få lite hjälp ?", frågade Jeremy irriterat. " Absolut inte ", sa jag och skakade på huvudet. Tillslut var madrassen uppblåst och Jeremy la sig utmattad på den. Jag tittade på Jeremy när han låg där och blundade. Jag fick en lust att säga "Snygging" , men jag valde att inte göra det. Jeremy öppnade sakta ögonen. "Hej ", sa han bögigt och tittade mig djupt i ögonen. Vi satt så en stund , tittade varandra i ögonen. Jag var så förtrollad av hans fina ögon att jag inte märkte att han rörde vid min kind. Hans händer var varma och han smekte min kind löst.
Jag la mig sakta ner igen. Jeremy låg kvar. Jag hörde att han gäspade . "Sova ?", frågade jag. "Sova", instämde han. Jeremy bytte om på toan , och jag inne i rummet. Jag tog på mig ett vitt linne som slutade vid midjan , så att man kunde se min navelpiercing, och ett par hotpants av blått siden. Jeremy kom in , han hade en tshirt och ett par mjukisbyxor. Jag la mig under täcket på högersidan efter som Jeremy sov på vänstra sidan. Jag hörde hur han vred och vände på sig. Men jag hade redan somnat när all luft åkte ur madrassen. Jeremy suckade. Sedan kröp han in under täcket och la sina armar om min mage. "Nej", stönade jag. Sedan somnade jag. Jeremy somnade några minuter efter.
Morgonen:

Jag vaknade tidigt. Jeremy sov fortfarande. Jag såg att vi låg mot varandra. Hans armar var fortfarande omkring mig. Jag kände lukten av hans parfym. Jag la händerna på mina kinder och drog med naglarna neråt och gjorde ett "iiiiiiih" - ljud. Det är så jag reagerar på det mest underbaraste i världen. Kill-parfym. Jeremy vaknade av mitt lilla ljud . Han öppnade sakta sina ögon och drog sedan min närmare honom, han gav mig en "morgonkram" (typiskt Jeremy) Sedan satte han sig upp , tog sin väska och gick iväg mot badrummet , antagligen för att byta om. Jag gick också och tog på mig. Det blev en grå hoodie med dumbo på och  slitna jeans.
Jeremy kom tillbaka , han hade på sig en öppen tjocktröja med en lila tshirt med tryck  , och säckiga jeans.Snyyggggggiiiiiiiiiiiing ! "Det är skola idag", sa Jeremy och log. Jag nickade och tog min mobil. "Frukost-time", sa jag och puttade Jeremy så han började gå ner. Jag gick till badrummet för att sminka mig ,och Jeremy till köket för att äta. Jag la på foundation , mascara och kajal. Sedan plattade jag håret.
Jag gick till köket för att äta . Jag satte mig jämte Jeremy för att dricka mitt te. Vi satt där tysta tills mamma sa till oss att gå till skolan. Jag tog på mig min skinnjacka, Jeremy hade ingen jacka . Sedan kämpade jag med mina svarta converse , som hade gula , och gröna skosnören. Jeremy hjälpte mig upp från golvet. Han gav mig min handväska och vi gick. Jag kollade min mobil och såg att Chase smsat.
Annie, bannie.
Står vid lekplatsen , samma tid som alltid :).

Jag svarade inte , det var ändå bara ett hus kvar att gå förbi , sen var vi vid lekplatsen. Chase stod där , med luvan på och en keps under. "Apa",sa jag. Chase tittade upp , första på mig ,sen på Jeremy. Chase gick fram till mig ock kramade mig , och sen till Jeremy och gjorde ett handslag som dom kommit på för länge sen. Sedan fortsatte vi mot skolan.
___________________

My Heart Belongs To You ♥ - Del 2

Tidigare:
Jeremy öppnade dörren. Fan jag glömde att låsa! "Annie" , sa han ." Du kan gå " , viskade jag. Han tittade en än gång på mig , och sen gick han ut och stängde dörren.


________________________________________


Tårarna tog slut. Jag reste mig upp för att kolla mig i spegelen. Mina ögon var röda och läskiga. " Jävla skit .." , muttrade jag. Jag öppnade dörren försiktig. Jag kollade om jag kunde se om någon . När jag inte såg någon smög jag in på mitt rum. Jeremy var inte där. Jag tog upp mobilen ur fickan. Ett sms från Chase och ett från Kyle. Jag läste sms:et från Chase först
Det stod :
Annie baby !
Harru lust att sova här imon ? ;)
din babe , Chase :)

Jag log för mig själv , sen skrev jag :
Chase , din apa :)
Ska bara kolla med mamsen ;)

Jag struntade i Kyles sms och gick ner för att fråga mamma istället. Jag segade mig ner . Det fanns ju en risk att Jeremy satt där nere. Jag såg att Jeremy satt vid tv:n , jag smög förbi honom och skyndade in i köket till mamma och Kim . "Mamma , kan jag sova hos Chase imon , please" , frågade jag . Mamma tittade mig i ögonen , antagligen för att dom var blodröda. "Det kan du väl ", sa hon tillslut. Jag log och pussade henne på kinden som tack. Sedan fortsatte jag mot trappan, när jag gick upp till rummet stod Jeremy lutad mot soffan och kollade på mig. Jag ignorerade honom och gick upp för trappan. Jag hörde att han följde efter mig. Jag suckade. Jag stängde dörren till mitt rum. För att sedan höra den öppnas igen. " Jävla stalker" , muttrade jag. Jag vände mig om och stirrade irriterat på Jeremy. Han skrattade. "Kul", sa jag. Jeremy satte sig på stolen vid mitt skrivbord. Hela skrivbordet var klottrat med namn och andra "saker".
Jag tog upp mobilen och smsa Chase.
Hej apa ;)
Jag fick , kommer imon efter skolan
och föressten , Jeremy är här..
YAY ..

Jag la mobilen på min mage, och tittade på Jeremy , han satt och ritade in sitt namn i mitt skrivbord.
" Och , vem gav dig tillåtelse till det där ?", Jeremy log till svar. Var han stum nu också ? . " Är du stum?" , frågade jag och höjde ett ögonbryn. "Nej, faktiskt inte " , sa han och log. Jag iaktog honom när han ritade. Fy fan va snygg han var ! "Vad tittar du på?", frågade Jeremy utan att vända sitt huvud mot mig. "Dig", svarade jag , jag försökte hålla tillbaks ett leende. Jeremy gav mig en snabb blick och fortsatte sedan att rita.
Jag kände att mobilen vibrerade.
Okej , bra :D
Jeremy ?! som i Jeremy Morrison ?!
Du måste skoja :O
(JAG ÄR INGEN JÄVLA APA! ):  )

Jag skrattade och  la mobilen på magen igen. Jeremy ritade inte längre , nu satt han och läste namnen och "sakerna" på mitt skrivbord. "Vem smsar du med ?" , frågade Jeremy. "Chase", jag log för mig själv. Jeremy nickade och vände sig mot mig. "Är du fortfarande sur på mig ?", frågade han. Jag tittade på honom från topp till tå."Japp, nothing changes", sa jag och log . Jeremy suckade. Han vände ansiktet mot skrivbordet. Jag tittade extra noga på hans kläder. En baby blå tröja , en svart hoodtröja över och säckiga jeans. OH MY GOD! Så himla snygg . "Alltså sluta stirra på mig !", sa Jeremy , men jag hörde på rösten att han uppskattade det. Jag skakade på huvudet åt hans dåliga lögner. Jeremy log för sg själv.
"Annie,Jeremy , kom ner lite, är ni snälla!",ropade mamma till oss.
Jeremy reste sig upp , Jag kunde inte slita blicken från honom. Jeremy stannade framför dörren och vände sig om . "Alltså , seriöst , sluta stirra",skrattade han. Jag gav honom en vad-menar-du -blick och trängde mig förbi honom. Mamma och Kim satt vid tv:n. " Vad är det mamma ?" , frågade jag. Mamma log mot mig.
"Jag är rädd att du inte kan sova över med Chase, för att Kim och Jeremy ska sova här istället! , Så dom slipper betala för något dyrt hotell , du vet " , mamma log nervöst. Hon var nog rädd att jag skulle få ett utbrott. "Mhm",sa jag bara och log stelt. Jeremy log hånfullt.
_________________
Hur ska detta gå ? 8D

My Heart Belongs To You ♥ - Del 1


Chase kastade en stor snöboll på mig. " GAAH!", skrek jag. Chase vek sig dubbel av skratt. " Din idiot!",skrek jag. Chase log snällt och gick emot mig. Han la händerna på min midja.Misstolka inte ! Chase och jag är bästa vänner. Vi har varit bästa vänner sedan riktigt långt tillbaka. Mamma kallar oss tvillingarna.Chase och jag fortsatte gå .  "Hejdå ", sa Chase när vi kom fram till lekplatsen. Jag tittade på honom när han sprang över lekplatsen och in bland träden. Jag hatade att gå ensam.
Det började vibrera i fickan. Jag tog upp mobilen och såg att mamma hade skickat ett sms.
Hej Annie!
Vi har besök
Är du hemma snart ?
Kram Mamma

Jag skrev ett svar
Hej Mamsen
Jag är på vårat kvarter nu

Jag skyndade mig till huset. Jag gick över gräsmattan och in i huset. Jag hörde mammas röst och en bekants röst. Men jag kunde inte sätta fingret på vem det var.Jag tog av mig ytterkläderna och gick in i köket. Kimberly , mammas bästa vän och mamma satt vid matbordet och drack kaffe. Jag stelnade till.Kimberly var Jeremys mamma. Jeremy , som var min förra kille , flyttade från Scottsdale (där jag bor) till New York med Kimberly. Så om hon är här. Är han också här! Jag fick en klump i halsen.
Jag återupplevde dagen då jag och Jeremy gjorde slut.
Jeremy satt på min säng när jag kom hem. Som vanligt satte jag mig i hans knä. Han brukade alltid lägga sina händer på min midja och kyssa mig , flera gånger. Men idag rörde han sig inte. Han kollade upp på mig . Jag såg en tår rinna ner för hans kind. "Gråter du ?", viskade jag. Jeremy puttade ner mig från hans knä så att jag hamnade på sängen. " Vad har jag gjort?",frågade jag . "Inte du..",sa Jeremy. " Jag ska flytta , om , bara några timmar", sa han och tittade mig djupt i ögonen. Jag tittade oförstående på honom. " Jag ska lämna dig om några timmar !", skrek han. Sedan hade han gått ut ur rummet. Jag hade varit för  chockad  för att för att gå efter honom. Efter en halvtimma hade han ringt , och jag hade suttit och gråtit i flera minuter. Jag svarade inte utan
slängde telefonen i väggen.
Mamma tittade oroligt på mig. Jag nickade och gick upp för trappan till mitt rum. När jag kom in , satt Jeremy på sängen , precis likadant som när vi hade gjort slut. Jag kände hur ilskan växte inom mig. Jag slog igen dörren. Jeremy tittade på mig och log. " Va fan gör du här ? " , skrek jag. Jeremys leende försvann direkt. " Jag ville träffa dig" , sa han lugnt . " Nu ?! , varför inte för, ungefär två år sen ?!". Jeremy reste sig upp. " Jag ... är ledsen Annie", sa han och tittade mig djupt i ögonen. " Jag bryr mig inte!", skrek jag. "Sluta skrika ", väste han." Du , jag skriker hur jävla mycket jag vill !", jag stirrade hatiskt på honom. "Inte åt mig !", väste han. " Jo ", sa jag. Jeremy puttade in mig hårt i dörren. " Och vem gav dig rätt till det ?!", skrek han. " Du , när du lämnade mig , för två år sedan !" , Jag märkte hur han närmade sig , jag var rädd att han skulle slå mig. Men istället smekte han min kind. " Jävla äckel!",skrek jag och slog bort hans hand. Jeremy satte sig på sängen igen. " Annie , jag är menar det , förlåt", han såg så liten och svag ut . Jag började gråta. Jag sprang ut ur rummet och in i badrummet. Jag hörde hur han gick ut ur rummet och började banka på badrumsdörren. " Annie , vi måste prata kom ut" . Jag bara satt på golvet och grät.Jeremy öppnade dörren. Fan jag glömde att låsa! "Annie" , sa han ." Du kan gå " , viskade jag. Han tittade en än gång på mig , och sen gick han ut och stängde dörren.
_______________
inte den bästa delen , men men c: