I miss you ♥ Del 10

TIDIGARE :



Adam öppnade dörren och stirrade på mig. Jag stod och vinglade fram och tillbaks. Plötsligt blev allt svart och det sista jag hörde va Adam som skrek mitt namn.


_____________________________________


Jag öppnade sakta ögonen. Jag såg att jag låg i min säng. På min skrivbordsstol satt Adam. Han stirrade på mig. Jag hade en hemsk huvudvärk och det brände i halsen.
"Varför gör du såhär Britney?", frågade han med en hård röst.
Jag stönade och satte mig upp.
"Vad har jag gjort ?", frågade jag.
"Försöker du döda barnet ?", frågade han.
Han lät arg.
"Öh .."
Jag ville ljuga. Men jag kunde inte.
Adam ställde sig plötsligt upp och gick mot mig. Han satte sig jämte mig och la en arm omkring mig.
Skulle Adam komma tillbaks till mig ? Skulle han hjälpa mig ?
"Jag är ledsen", sa han och gick.
Jag satt i min säng. Chockad och arg.
Jag hade inget annat val än att försöka döda barnet. Antar jag.

Veckorna gick och varenda dag rökte jag , och ibland drack jag. Efter tre veckor hade min mage växt. Jag började ha på mig stora hoodies och stora tröjor. Det var bara Adam som visste att jag var gravid. Men mamma skulle snart få reda på det. Det var som att vänta på döden. Man visste inte när. Men man visste att det skulle hända. Det har gått en månad nu. Jag har varit gravid i en månad.


ADAMS PERSPEKTIV :


Jag visste inte varför men jag hade dåligt samvete. Varje gång jag gick förbi Britney kunde jag känna lukten av rök och alkohol. Det var mitt fel. Men jag hade inget val. Antar jag. Jag visste inte vad jag skulle göra. Hon hade varit gravid i en månad. Om hon fortsätter såhär kommer barnet födas om minst fyra månader. Jag ville stoppa henne. Men jag var för rädd. Jag önskar att jag kunde göra något. Men det kan jag inte. Antar jag.




___________________________

love hurts ' del 14

TIDIGARE :


Jag ville bara kasta omkring allt. Jag ville slå ner Nate. Jag ville döda den jävlen.



_______________________________________

Jag gick med snabba steg mot Nate. Jag var helt fokuserad på honom. Jag skulle slå upp den jävlen. Jag tog tag i hans arm och drog in honom på herrtoaletten. Jag puttade in honom i väggen hårt. Så hårt jag kunde.
"Var är Macy?!", skrek jag.
Han såg skräckslaget på mig.
"VAR ÄR MACY?!" skrek jag igen.
"Jag vet inte !", sa han
"Var är hon ?!" skrek jag.
Jag puttade honom mot väggen en gång till.
"Var . Är . Macy", sa jag.
Jag stirrade på honom. Han såg mig rakt in i ögonen.
"Jag har inte sett henne idag", sa han
Jag drog frustrerat handen genom mitt hår.
"Jag ska polisanmäla dig din jävel!", skrek jag.
"Nej! Snälla ! Gör inte det! Jag lovar , jag ska aldrig röra henne igen!", sa han.
Han knäppte sina händer. Som om han skulle be.
"Snälla , jag ber dig", sa han
Jag puttade in honom i väggen en gång till och gick därifrån. Jag kände hur mobilen vibrerade i min ficka. Jag tog upp den och såg att jag hade fått ett sms från Macy. Jag tryckte upp smset snabbt.

Macy - 9.24

Jag är hemma , om du undrar. Har Nate gjort nåt ?


Jag tryckte snabbt in ett svar.

Jag kommer


Jag var inte säker på varför jag skrev det. Men om Macy inte var i skolan måste nått vara fel. Jag tog inte min jacka , utan jag gick i min hoodie och jeans till hennes hus.
Jag knackade fyra gånger på hennes dörr. Det tog en liten stund innan hon öppnade dörren. Hon hade på sig en stor tshirt och pyjamas shorts. Jag såg att hennes ben var fulla av blåmärken.
Utan att tänka mig för kramade jag henne. Jag kände doften av hennes hår. Jag kunde känna hur hon tog tag i min hoodie , som om hon försökte hålla kvar mig. Som om hon inte ville att jag skulle släppa henne. Jag ville inte släppa henne heller. Jag ville stå här föralltid. Med Macy i mina armar. Hon släppte taget om min hoodie och jag släppte henne också. Vi kollade på varandra en stund. Hennes ljusblåa ögon stirrade in i mina.
"Hej", viskade hon.
"Hej "   sa jag och gav henne ett snett leende.
Jag lutade sakta min panna mot hennes. Hon började le. Jag lät mina känslor ta över min kropp. Jag visste inte vad jag höll på med. Jag smög in mina händer runt hennes midja och lutade mitt huvud lite åt sidan och sen lite mer framåt. Jag höll fast i ett rätt hårt grepp.

MACYS PERSPEKTIV :

Tyler hade sina armar runt min midja. Han höll fast mig i ett hårt grepp. Jag kunde inte röra mig. Men det kändes rätt. Det kändes alltid rätt med Tyler. Han lutade sitt huvudet lite åt sidan och lite mer framåt. Han ville kyssa mig. Jag gjorde samma sak. Jag stängde mina ögon. Och jag kände hur hans läppar snuddade vid mina. Mitt hjärta slog hårt mot min bröstkorg. Jag lutade mig mer framfåt så jag kände hans läppar mot mina.
"Hej Tyler", hörde jag mamma säga högt.
Jag blev så rädd att jag snabbt drog tillbaks mitt huvud. Tyler gjorde desamma och släppte taget om mig. Jag kände att jag blev varm om kinderna.




________________________________


Ska börja lägga till 'passande' bilder till delarna :)


love hurts ' del 13

TIDIGARE :

Direkt när jag kom in i huset tog jag en dusch och sen gick jag och la mig.


___________________________________________________________________




Jag vaknade av att alarmet startade. Jag stängde av det och gick sakta upp ur sängen. Jag kände mig så ömtålig. Det kändes som om någon ens skulle röra vid mig skulle jag falla ihop. Jag drog min tshirt över huvudet. Jag började gå mot min garderob men stannade framför speglen. Jag stirrade förvånat på min kropp. Jag hade blåmärken över hela kroppen. Jag hade ett sår på min kind. Plötsligt började bilder visas framför mina ögon. Som om det vore en film. Bilder av Nate som slog mig, när han skrek åt mig, när han sparkade mig. Jag märkte inte att jag hade lagt mig ner och börjat skrika förens mamma kom inrusande i rummet. Hon sjönk ner på knä framför mig och skakade om mig lätt. Jag slutade skrika och stirrade rakt in i mammas ögon. Hon såg rädd ut. Jag började skaka och gråta. Han kramade om mig.
"Det är okej älskling", sa hon och kramade mig hårt.


TYLERS PERSPEKTIV :



Jag gick den vanliga vägen till skolan. Jag var nervösare än vanligt. Jag undrade om Nate hade tänkt göra något. Tänk om han skulle slå upp mig. Tänk om han skulle slå upp Macy.
Jag gick igenom korridoren till mitt skåp. Jag stoppade in min jacka och tog mina SO böcker. Jag gick snabbt mot klassrummet. Dörren var öppen och det satt några i klassrummet. Men inte alla. Inte Nate eller Macy. Jag blev nervös när ingen av dom kom. Hade han gjort något ? Vad skulle jag göra? Var Macy okej ? Jag började nervöst fiffla med mina händer. Jag drog handen genom håret. Jag kollade klockan. 5 över 8. Dom borde vara här snart.
Tre minuter senare ( Jag hade räknat) så kom Nate in i klassrummet. Han hade mörka ringar under ögonen och han såg rädd och nervös ut. Jag stirrade på honom. Jag blev äcklad av att se hans fejs. Han gav mig en blick. Det var inte än 'f*ck-you-b*tch- blick' utan en nervös blick. Som om jag skulle göra något. Jag kollade på klockan igen. 10 över. Hon borde vara här nu !
Läraren kom in och stängde dörren efter sig. Hon började säga upp allas namn. När hon sa Macys namn blev alla tysta. Ingen svarade. Jag svalde nervöst. Vad har Nate gjort mot henne ? Hon borde vara här nu. Eller så kanske hon bara försov sig ? Jag väntade på att hon skulle komma inrusande hela lektionen. Men hon kom aldrig. Läraren sa åt oss att vi skulle packa ihop och gå till nästa lektion. När jag kommit ut ur klassrummet tog jag snabbt upp min mobil och ringde Macy. Inget svar. Jag kände hur vreden började växa inom mig. Jag ville bara kasta omkring allt. Jag ville slå ner Nate. Jag ville döda den jävlen.

____________________



Förlåt!

Vi har inte skrivit sen konserten sorry! Vi har varit väldigt trötta och lite chockade och överlyckliga sen i tisdags. Men vi ska börja lägga in nya delar imon igen ! :) Checka in här imon för mer delar! <3

love hurts' del 12

TIDIGARE :


Hela hans kropp var spänd. Det såg ut som om han kunde slå ner vem som helst just nu.


________________________________

Tyler började gå fram och tillbaks. Han var inte liite arg liksom.
"Tyler .. lugna ner dig", viskade jag.
Direkt när han hörde min röst gick han tillbaks till mig.
"Du måste hem", sa han.
Han såg så omtänksam ut. Hans bruna ögon glittrade i månskenet. Poetiskt sagt.
"Jag bär dig",sa  han och tog ena handen bakom min rygg och den andra runt mina ben.
"Tyler , du behöver inte bära mig", sa jag.
Men han hade redan börjat gå ut ur skogen. Tyler kroppsvärme värmde mig. Tyler var en äkta vän.
Han märkte att jag stirra på han.
"Vad är det ?", frågade han.
"Inget .." ,sa jag och blev röd om kinderna.
"Aw", sa han och log mot mig.
Jag blev ännu mer röd om kinderna. Han log mot mig igen.

TYLERS PERSPEKTIV :

Jag bar henne ända fram till hennes dörr. Jag släppte försiktigt ner henne på marken och öppnade dörren. Hon haltade in. Hennes mamma kikade fram från toaletten. När hon såg Macy flämtade hon till och sprang fram till henne.
"Macy! , vad har hänt älskling!", sa hon och kramade henne.
Macy började gråta och henne mamma höll om henne.
"Tack Tyler ", sa Macy innan jag hunnit stänga dörren.
Jag gick över hennes gräsmatta och in på min. Mina kläder var fläckade av Macys blod. Och även mina händer. Så jag bestämde mig för att ta en dusch.
Jag tog på mig mjukisbyxor och en tshirt och gick och la mig igen. Denna gången somnade jag direkt.


MACYS PERSPEKTIV :

Mamma hade kört in mig till sjukhuset för att se om det fanns några allvarliga skador. Som tur vaf var det inga. Så vi körde hem igen.
"Macy. Jag tänkte boka tid med din kurator." , sa hon med en snäll röst.
"Va?!", utbrast jag.
Mamma gav mig en 'lugna-ner-dig' -blick.
"Varför ?", sa jag med en lugn röst.
"Jag tror du behöver det.", sa hon
Vi var framme vid huset igen. Jag hoppade ur bilen. Direkt när jag kom in i huset tog jag en dusch och sen gick jag och la mig.
_______________________


Inte något jätteinteressant kapitel , men det kanske kommer ett till sen :)
KOMMENTERA OM NI VILL HA ETT TILL IKVÄLL <3

BESÖKSREKORD!

Tack för att ni tittar in här! Det kommer definitivt mera delar senare ! :)
Imon kommer vi inte lägga upp nån del för att .. VI SKA SE JEDWARD I GÖTEBORG ! We're really excited :D
Hare bra <3

love hurts' Del 11

TIDIGARE :
"Tyler , jag behöver hjälp ..", sa jag.
Man kunde tydligt höra att jag var skadad.


_______________________________

TYLERS PERSPEKTIV :


När jag hörde hennes svaga röst blev jag kall inombords.
"Vad är du ?", sa jag.
Hon sa att hon var i en skog vid nån lekplats. Jag gissade på den skogen som var nära lekplatsen jag gick förbi när jag skulle till skolan.
Det var konstigt att jag kände mig så beskyddande över Macy. Men jag .. jag vet inte varför. Jag ville inte att hon skulle bli skadad.
När jag kom fram till lekplatsen började jag springa in i skogen.
"Macy!", ropade jag.
"Tyler", hörde jag nån skrika.
Det var svårt att förklara hur skriket lät. Det lät som hon redan hade skrikit lite för mycket. Jag började må illa. Hon hade säkert skrikit innan. Jag såg henne ligga ner vid en hög gran. Hennes blond/bruna hår var fullt med jord och annat skit. Jag sprang fram till henne och sjönk ner på knä brevid henne. Jag kunde knappt tro mina ögon. Hon hade en stor blåtira och hon blödde fortfarande lite från ett sår på kinden. Jag hjälpte henne att sätta sig upp. Det såg ut som hon hade väldigt ont.
"Macy , vad har hänt ?". frågade jag.
Min röst var skakig.
"Nate .." viskade hon.
Nate. Det jävla svinet! Om han var arg borde han gå på mig! Inte stackars Macy.

MACYS PERSPEKTIV :

Det kändes skönt (inombords) att ha Tyler här.
"Macy , vad har hänt ?". frågade han med en skakig röst.
"Nate ", viskade jag.
Jag visste att jag inte behövde säga mer.
Först såg han chokad ut. Sen kunde man tydligt se vreden i hans ögon. Hela hans kropp var spänd. Det såg ut som om han kunde slå ner vem som helst just nu.

_________________________________


Inte så lång del, sorry :)

TACK!

Tack för kommentarerna vi har fått och fortsätt kommentera. När vi ser att vi får mer besökare och mer kommentarer känner vi oss tvugna att skriva , haha :) så bara fortsätt att kommentera <3
KISSES Nikko och Ida <3

:)

Det kommer mer inlägg senare ikväll! Jag har tre prov imon så jag måste plugga lite med :) Wish me luck , haha :)

love hurts' del 10

TIDIGARE :

Jag stannade och satte mig på gunga. Jag satt där en stund och bara lyssnade. Tyler förstod inte. Jag förstod inte heller. Allt var så svårt.

______________________________________________

TYLERS PERSPEKTIV :

Jag låg ner i min säng i mörkret. Jag kunde inte somna. Jag tänkte på vad Nate hade skrivit till Macy. Fan vad jag hatar honom. Han borde bara försvinna. Han förtjänar inte Macy. Men det verkade inte Macy fatta. Jag ställde mig upp och gick till fönstret för att se om Macys var öppet. Det var de inte. Men lampan var tänd och gardinen var fortfarande uppdragen. Jag öppnade mitt fönster tog ett suddi och kastade det hårt på Macys fönster. Det var en riktig smäll. Hon måste ha hört den. Men hon kom inte fram till fönstret det hände ingenting. Hon kanske ignorerade mig. Jag stängde fönstret och gick och la mig. Inte för att jag skulle somna eller så men ändå.

MACYS PERSPEKTIV :


Jag satt fortfarande på gungan. Det var mörkt ute så det var antagligen sent. Men jag hade ingen lust att gå härifrån. Det var så lugnt här. Jag kände hur min mobil vibrerade för tionde gången. Jag tog upp mobilen och såg att det var mamma. Jag klickade och reste mig upp. Eftersom jag hade suttit så länge var min ben som spagetti. Jag började gå samma väg som jag hade sprungit innan. Men jag hade ingen aning om var jag var. Men jag fortsatte att gå. Det var lite läskigt. Det var mörkt och det var en gatulykta som hade slutat fungera som låg precis vid en stig in till en liten skog. Jag kunde inte komma ihåg om jag sprang igenom skogen eller om jag bara hade sprungit på trottoaren. Men eftersom jag är dum i huvudet , så övertalade jag mig själv att jag hade sprungit igenom skogen. Det var kolsvart i den lilla skogen och månen var det enda lilla ljus som fanns. Jag följde stigen och försökte att inte ramla. Och då började jag höra fotsteg bakom mig. Jag stelnade till och blev kall inombords. Jag skyndade mig lite mer. Men personen började springa efter migg. Och personen var snabb. Jag hade knappt börjat springa innan personen tog tag i mig och vände mig om , så att vi stod face mot face. Nate. Hans ansikte var hårt och utrycksslöst. Han puttade mig mot ett träd.
"Tänker du va otrogen mot mig ?", skrek han.
Jag slog i huvudet hårt i trädet. Det började dunka och göra jävligt ont i bakhuvudet.
"Nej ", sa jag tyst.
Jag såg upp på hans ansikte. Jag kunde se ilskan i hans ögon.
"Du är en äcklig hora vetdu de ?", sa han och spottade på mina byxor.
Jag försökte torka bort det med min tröja men han tog tag i mig och tryckte upp mig mot trädet.
"Du ska inte lämna mig. Fattar du det?", han stirrade rakt in i mina ögon.
Jag skakade på huvudet. Jag trodde att han skulle släppa mig och låta mig gå. Men istället började han slå mig. Jag skrek och skrek men det verkade som om ingen hörde. Jag låg ner på marken så han började sparka på mig. Tillslut slutade han. Han stod och tittade ner på mig. Och sen sprang han iväg. Jag låg på marken och grät. Varför gjorde Nate såhär? Jag har alltid varit lojal mot honom men han ska ändå göra så här ? Jag hade för ont för att resa mig. Jag behövde Tyler. Jag tog upp min mobil och ringde honom. Han svarade efter två signaler.
"Macy!", sa han
"Tyler , jag behöver hjälp ..", sa jag.
Man kunde tydligt höra att jag var skadad.
_____________________________________________



SHOUTOUT !

Check out this blog :
http://swejedward.blogg.se/
Det är en jepic blogg ;)


love hurts' Del 9

TIDIGARE:




Jag stängde mitt fönster och satte mig på sängen och väntade på Macy.



___________________________________________


Jag satt på min säng och väntade otåligt. Sen hörde jag ett tyst knackning på min dörr.
"Ja" , sa jag.
Macy öppnade försiktigt dörren och log ett ängellikt leende. Jag vet inte vad som flög i mig. Men jag hoppade ur sängen och sprang fram till henne och kramade henne. Hon kramade mig tillbaks. Jag släppte henne efter en stund och lät henne gå in i mitt rum.

Macys perspektiv :


Tylers rum var renare än vad jag förväntat mig. Han hade en stor säng , en garderob och ett skrivbord med en bärbar data på. Jag satte mig på hans skrivbordsstol och han satte sig på sängen. Jag såg på honom.
"Kommer du till skolan på måndag ?", frågade jag.
"Ja ", sa han tyst.
Jag kände hur min mobil vibrerade i min ficka. Jag tog ut den ur min ficka och såg att det var Nate som ringde. Jag blev kall inombords när jag såg namnet.
"Vem är det ?", frågade Tyler.
"Öhm .. det är nathan..", sa jag.
Jag kollade upp på Tyler och våra ögon möttes. Tyler såg rädd ut. Efter en stund slutade ringa. Och jag fick ett sms istället.
'Svara då. Eller är du för upptagen med det där äcklet , Tyler ? Jag svär , om du fortsätter va med han kommer både han och du åka illa ut. '
Jag svalde nervöst.
"Vad sa han ?", frågade Tyler oroligt.
Jag gav honom mobilen och han läste. Jag kunde höra hur han flämtade.
" Jag .. öh .. ", sa han.
Jag drog handen igenom håret.
"Jag vet inte vad jag ska göra" , sa jag.
Jag såg Tyler i ögonen.
"Du borde göra slut.", sa han.
Jag bet mig i läppen. Jag borde göra slut. Eller borde jag ? Jag stönade och la huvudet i mina händer.
"Han är inte bra för dig"
"Men .. ", började jag.
"Vadå men ? Han utnyttjar dig bara ! Han kontrollerar dig, fattar du inte det ?!"
Jag kände hur tårarna började rinna. Jag ville inte höra det.
"Tyler .. det är inte så enkelt, Jag kan inte bara göra slut."
"Jo det kan du!"
Jag började må illa. Jag måste härifrån.
"J-jag måste gå.", sa jag tyst och ställde mig upp.
Tyler tittade förvånat på mig. Jag sprang nerför hans trappa och till hallen. Jag tog på mig mina skor och gick ut. Jag började springa. Jag vet inte varför men jag bara sprang där på trottoaren. Jag kom fram till en lekplats. Jag stannade och satte mig på gunga. Jag satt där en stund och bara lyssnade. Tyler förstod inte. Jag förstod inte heller. Allt var så svårt.

____________________________________________________



I miss you ♥ - Del 9

TIDIGARE :


Jag slängde ifrån mig ciggen och gick in i skolan. Ännu en dag i helvetet. Nice.


___________________________________________________


När jag kom in i skolan kändes det som om alla stirrade på mig. Tänk om det syntes att jag var gravid. Jag svalde och började gå snabbare. Jag kollade ingen i ögonen. Jag hoppades att jag inte skulle möta Adam på vägen till mitt skåp. Men jag har ju sån otur nuförtiden.
"Hey , Britney", sa Adam när jag gick förbi honom.
Jag dissade honom och började småspringa. Men han tog tag i min handled och drog till. Aj.
"Adam ..", sa jag och log ett fejk leende.
Han kollade mig i ögonen. Jag kunde se att han kände medlidande.
"Jag är ledsen.. " , viskade han.
" Vet du vad ? Jag bryr mig inte längre. Gå och lev ditt liv , jag klarar utmärkt själv.", sa jag och vände mig om och gick innan han hann stoppa mig.
Jag öppnade mitt skåp och tog mina saker. Tur att jag inte hade några lektioner med Adam.

EFTER SKOLAN :


Jag tog på mig min jacka och slängde väskan över axlen och gick sakta genom korridorerna. Jag var hur trött som helst. Och jag var hungrig. Jag gick och tittade ner i marken , så jag märkte inte att jag gick rätt in i Adam.
"Oj , förlåt ", sa jag tyst och fortsatte gå.
Hade ingen lust att vara arg. Jag trodde att Adam skulle ta tag i mig och försöka prata med mig men han bara gick iväg. Som om jag inte existera. Jag suckade och slängde upp dörrarna ut. Jag satte i mina hörlurar och började lyssna på Moments av One Direction. Underbar låt. Fick mig att glömma mina problem en liten stund.
Jag låste upp dörren och slängde av mig jacka skor och min väska. Jag gick direkt in i köket och till skåpet där Mamma hade sin sprit. Mamma skulle komma hem sent idag så jag kunde göra vad jag ville. Jag tog fram en flaska 'Jack Daniels' , jag tog fram ett glas och fyllde det. Jag tog stora klunkar och ångrade mig efteråt. Det brände som fan i halsen och jag började hosta som en galning. Men jag fortsatte ändå dricka de. Jag drack tills jag inte kunde stå upprätt. Och då knackade på dörren. Jag gick sakta ut från köket och mot hallen.
"Kom in!", ropade jag.
Adam öppnade dörren och stirrade på mig. Jag stod och vinglade fram och tillbaks. Plötsligt blev allt svart och det sista jag hörde va Adam som skrek mitt namn.

_____________________________________________


Såg att det var flera läsare så jag la in en :) Om ni vill ha en shoutout eller vill fråga nåt , bara kommentera!

SHOUTOUT!

Ett speciellt inlägg till en novellblogg om One Direction !
http://onedirectionfantasi.blogg.se/
gå och läs!
Hon har en jättebra novell just nu !




Det är One Direction om ni inte visste det redan :)

Sorry

Det kommer nya delar, jag är bara sjukt trött just nu :)

I miss you ♥ - Del 8

TIDIGARE:
-
-

Jag vinglade tillbaks till mitt rum och läste dörren. Sen kollapsade jag på sängen.
-
-
-

__________________________________________________________
-
-
-
-
När jag vaknade igen dunkade mitt huvud. Jävla skit. Det var ingen liten huvudvärk. Jag ställde mig upp men efter nån sekund ramla jag tillbaks ner i sängen. Jag försökte stå upp en gång till. Denna gången ramla jag inte ner. Jag vinglade bort till min garderob och drog på mig ett par jeans och en tshirt. Jag satt upp mitt hår i en slarvig hästsvans och gick in i badrummet för att dränka mig i parfym och munskölj.
"BRITNEY! Är du vaken ?", ropade mamma.
Jag sprang ner för trappan. Och det var ett misstag. Jag föll ner för halva trappan. Aj.
"Britney" Hur gick det ?", mamma stod och stirra på mig.
"Det är okej", sa jag.
Jag ställde mig sakta upp . Mamma kollade fortfarande oroligt på mig. Jag gick till hallen och tog på mig mina ytterkläder.
"Hejdå" , sa jag och gick ut.
Dörren stängdes innan mamma hade hunnit svara. Jag vinglade lite när jag gick. När jag nästan var framme vid skolan såg jag Alex vid en bänk. Jag gick sakta mot henne. Letade efter tian i mina fickor. Jag hittade den och tog ut den.
"Hej", sa jag med en låg och kraxig röst.
Alex vände sig om och log.
"Hallå där" , sa hon.
"Har du nåt paket cigg jag kan köpa ?", frågade jag.
"Självklart", sa hon och drog upp ett paket ur hennes väska.
"Tack ", sa jag och gav henne min tia.
"Ses", sa jag och vände mig om och gick.
Jag hade ingen lust att sitta och snacka om mitt liv just nu. Jag hade tagit en tändare hemifrån. Så jag tog upp den och en cigg och tände den. Känslan av lugn kom direkt efter första blosset. Gud , det va så skönt att röka. Jag hade hunnit röka klart innan jag kom till skolan. Jag slängde ifrån mig ciggen och gick in i skolan. Ännu en dag i helvetet. Nice.
-
-
-
-
-
________________________________________________

I love you, you crazy carrot ♥ (Mininovell)

Will tog min hand och drog ut mig ur hans hus. Han började springa så jag sprang efter. Jag kunde se hur Will log. Och det fick mitt hjärta att dunka lite extra hårt. Han stannade vid parken och satte sig på en bänk. Jag gick sakta mot bänken och satte mig.  Hans bruna hår var lite smårufsigt . Precis så jag älskade de. Hans gröna ögon stirrade rakt in i mina. Will satte sig närmare mig. Han försökte att inte le , det såg jag. Vad tänkte han göra nu då ? Will ställde sig sakta upp och jag gjorde densamma. Han lyfte upp mig i sina armar och började gå mot ankdammen. Nej. Nej. NEJ!
"Will , nej!", skrek jag.
"Lugn , jag är med dig", viskade han i mitt öra.
Han tog av sig skorna och började gå i.
"Du måste skoja." , sa jag.
Han visste att jag va rädd för ankor. Och att jag hatade kallt vatten.
Månen lyste upp dammen och gav den ett vackert ljus på ytan. Det var inte så kallt ute , även fast det var höst.
Vattnet var uppe vid knäna på Will. Eftersom han var längre än mig. Skulle det vara typ vid låren på mig. Jag trodde att han skulle sätta ner mig försiktigt. Men nej. Inte den galna moroten Will. Han kastade ut mig i det kalla vattnet och jag skrek . Jag väckte säkert dom som bodde i närheten. Will simmade ut efter mig och drog in mig till det grunda.
"Will!", skrek jag och slog honom lätt på armen.
Han bara skrattade sitt gulliga skratt.
Ni kanske undrar varför jag kallar honom morot ? Han har en konstig kärlek för morötter. Det är därför. Och det förklarar varför han hade på sig en tröja med en morot på.
"Nej! jag blötte ner min tröja!", skrek Will.
Jag började skratta åt hans konstighet. Han var väldigt speciell.
Innan jag träffade honom var jag som en helt vanlig tjej. Jag var med kompisar , shoppade , kollade in killar. Ja , ni vet. När Will kom in i mitt liv förändrades allt , jag hade gjort så många galna saker med honom och jag ångrar inget. Jag älskar honom.
Jag sprang upp ur dammen med Will efter mig. Nu blev det kallt. Jag började hacka tänder och skaka. Will la sina armar om mig och kramade mig så hårt att jag nästan tappade andan.
"Will. Släpp" , fick jag fram.
Han släppte mig och såg in i mina ögon. Han log. Det var ett sött leende. Det fick mitt hjärta att hoppa över ett slag.
"I love you", sa han med en brittisk accent.
"I love you , you crazy carrot!", sa jag med en likadan accent.
Han kysste mig. Våra läppar rörde sig som två magneter.
Jag älskar denna pajken. Med hela mitt hjärta.

______________________________________

There it is! Jag är faktiskt inte så nöjd med den. Den kanske blev lite rörig.
Säg vad ni tycker !

love hurts ' del 8

Tidigare :


Sen gick hon. Tack och lov. Jag kollade runt i rummet. Jag saknade redan Macy. Underbara Macy. Jag hoppas hon kommer imorgon igen. Sen tog det inte långt tid innan jag somnade.

____________________________________________________



När jag öppnade ögonen igen såg jag att min mamma stod i dörröppningen.
"Mamma !", sa jag , min röst var kraxig.
Hon gick leende mot sängen och satte sig längst ner. Det kändes tryggt att han henne här. Det lät kanske mesigt men alla borde erkänna att de älskade sin mamma. Alla älskar sin mamma.
"Sköterskan sa att du kunde komma hem nu, så jag tog med mig lite kläder, om du vill byta om", sa mamma med en mjuk röst.
Jag nickade och hon gav mig kläderna. Jag gick in i toan  och bytte om. Hon hade tagit ett par jeans och en röd längärmad tröja. Jag vek upp ärmarna och gick ut. Det gjorde lite ont att böja sig ner när jag skulle ta på mig mina skor men, annars va de okej. När jag kom hem gick jag in på mitt rum , sen gick jag rakt till fönstret och såg att Macys var öppet.
"Macy!" ropade jag.
Inget svar.
"Macy!", ropade jag lite högre.
"Tyler ?!", hörde jag Macy ropa förvånat.
Hon bokstavligen hängde ut ifrån sitt fönster. Hon verkade så glad att se mig. Jag kände fjärilar i magen när jag såg hennes leende.
"Kan jag kommar över ?" , frågade hon.
"Jajemen , det är bara att klampa in", sa  jag och blinkade till henne.
Hon fnittrade och sen försvann hon in i sitt rum. Jag stängde mitt fönster och satte mig på sängen och väntade på Macy.


_______________________________________



Kort del , jag vet! Jag ska skärpa mig :)

Dangit!

Märkte precis att kategorier och sånt är längst ner på hela sidan! Ska försöka fixa det så snabbt som möjligt ! :)

Mininoveller ?

Jag brukar få rätt många idéer på olika sorts noveller. Och ja , vi kan inte skriva så många hela tiden. Så jag tänkte kanske att jag skulle börja göra mininoveller ? Då menar jag inte typ 5 delar. Utan bara en del. Jag kanske ska lägga upp nån så får ni säga vad ni tycker :)


I miss you ♥ - Del 7

Tidigare :

Jag frågade Alex hur hon fick tag i ciggen. Hon sa att jag kunde få köpa av henne. För en tia typ. Planerna gick som jag planerade iallafall. Jag visste inte om det var bra eller inte.

_________________________________________________

(efter skolan)


Jag gick med tunga steg igenom korridoren. Jag hade smsat Adam och sagt att vi behövde prata. Jag tror att han kanske var lite orolig. Han kanske trodde att jag skulle göra slut. Det skulle jag inte. Jag behövde han nu. Adam skulle hjälpa mig. Jag skulle kunna säga till mamma att jag var gravid. Om hon slängde ut mig kunde jag säkert bo hos Adam.  Adam älskade ju mig. Och jag litade på honom. Han skulle säkert hjälpa mig.

Adams perspektiv :

Jag såg Britney längst bort i korridoren. Hon såg lite nervös ut. Oh shit. Hon skulle säkert göra slut. Varför ? Jag hade ju inte varit otrogen. Den tjejen hade ju bara kysst mig. Jag kysste inte tillbaks. Och hon verkade inte så sur innan.
"Följ med ut , Adam", sa Britney till mig.
Jag följde henne ut. När vi kom en bít ifrån skolan stannade hon. Hon vände sig om och såg mig rakt i ögonen. Det skrämde mig lite.
"Adam. Jag älskar dig och jag hoppas du älskar mig med", sa hon.
Det var verkligen inte vad jag trodde hon skulle säga.
" Adam ..."
"Ja ?" , sa jag med en svag röst.
"Jag är gravid.." , sa hon tyst.
Jag stod och stirra på henne med öppen mun. Jag såg att tårar började bildas i hennes ögon.
"Nej ", viskade jag.
Britney började gråta. Jag kramade inte henne. Jag torkade inte bort hennes tårar. Jag bara ... stod där. Jag gjorde ingenting. Britney vände sig om och började gå.
"Britney", sa jag , med en skakig röst.
Hon vände sig om igen.
" Jag kan inte ..." ,sa jag.
Jag visste inte hur jag skulle förklara för henne. Jag var absolut inte redo. Jag kunde bara inte. Jag skulle snart börja gymnasiet. Jag var tvungen att fokusera på det. Annars skulle jag aldrig få ett bra jobb. Jag kunde inte sitta hemma och ta hand om en skrikande illaluktande bebis. Jag kunde inte.
" Va ?'" , sa hon.
Hon lät ledsen och förvånad.
"Jag kan bara inte.", sa jag.
Britney stirrade på mig. Hennes ögon var röda och hennes kinder var våta. Jag sårade henne. Men vad hade hon förväntat sig ?
" Tänker du inte hjälpa mig ?" , frågade hon.
Jag bet min underläpp.
"Jag kan inte.", sa jag.
Britney började springa därifrån. Jag sprang inte efter henne. Jag kunde inte.


Britneys perspektiv

Jag sprang hela vägen hem. Jag slängde igen ytterdörren , slängde ifrån mig väskan och skorna , drog av mig jackan och sprang upp på mitt rum och låste. Jag gled ner på golvet och låg där och grät. Adam, mitt enda hopp. Han .. han lämnade mig. Han gjorde allt svårare. För att han tydligen inte kunde. Kunde han inte ta hand om sitt eget barn ? Allt var hans fel. Han var ett sånt as. Jag ska aldrig med prata med honom. Den .. den ..
Jag slet i mitt hår och skrek. Smärtan var .. obeskrivlig. Jag kände mig övergiven . Och oälskad. Och det fanns bara ett sätt att bli av med smärtan. Och som tur va , var mamma inte hemma.
Jag gick nerför trappan och in i köket. Tog en vinflaska och tog av korken. Sen gick jag upp på mitt rum .
Efter ungefär en halvtimma var flaskan slut. Och jag var inte lite full. Och jag kände ingen smärta. Jag kände mig .. lite illamående. Jag sprang till toan och spydde. Yuck. Men jag mådde faktiskt bra. Jag vinglade tillbaks till mitt rum och läste dörren. Sen kollapsade jag på sängen.

_____________________________________________________

Som ni kanske märker andvänder jag 'hårda ord' om det stör er , kommentera , så tar jag bort dom :)

Kort del , sorry :)

I miss you ♥ - Del 6

Tidigare :


"Mår du bra nu ?".
Nej , jag är gravid , jag har misshandlat mig själv och gråtit tills jag somnat.
"Ja , jag mår bättre nu " , sa jag istället och log.
Adam kramade mig. Tack Adam , nu kan jag ju inte berätta för dig. Det skulle ju förstöra allt.


______________________________________________


Fast det var ju inte Adams fel igentligen. Jag var bara så jävla feg. Jag säger det till honom efter skolan istället.
"Måste gå , ses sen ", sa Adam och kysste mig mjukt på kinden.
Och sen var han borta. Jag suckade och fortsatte gå. Det kändes som om hela mitt liv rasade ihop. Bara för att jag och Adam inte hade använt skydd. Otroligt. Ett litet misstag och man blir gravid. Fuck.My.Life.
Jag gick in i NO-salen och satte mig på min plats. Lektionen började men jag bara satt där och stirra ut genom fönstret.
"Britney ?" , sa läraren.
"Vad ?" , sa jag irriterat utan att bry mig om att jag var i fullsatt klassrum.
"Sitter du och dagdrömmer om pojkar eller ? hehehe .." sa läraren i ett försök att vara rolig.
" Fuck off" , mumlade jag.
"Ursäkta ?", sa läraren.
"Inget", sa jag och log artigt.
Läraren vände sig till tavlan igen och jag fortsatte stirra ut genom fönstret. Sen ringde klockan. THANK GOD!
Jag skyndade ut ur klassrummet. Korridoren var full av elever och lärare. Det var rätt högljutt också. Jag kände att huvudet började dunka. Skönt med huvudvärk. Kunde min dag bli värre ?
Jag försökta slingra mig fram i korridoren. Jag såg att 'Rökarna' satt på trappan upp till taket. Nu eller aldrig. Jag gick sakta emot dom. Jag var faktiskt lite nervös, om jag ska vara ärlig. ' Rökarna' kollade på mig när jag gick emot dom.
" Öh .. ehm.. jo..", började jag. Jag var inte säker på vad jag skulle säga.
"Vad vill du blondie ?", sa en tjej med svart/brunt hår.
" Skulle jag .. Eller .. Kan jag få en cigg .. typ ?", sa jag .
Alla började fnissa lite . Jag kände hur mina kinder blev varma.
"Så du vill börja röka ?", sa tjejen
"Öh .. Ja ", svarade jag tyst.
" Följ med ut så får du en cigg.", sa tjejen och ställde sig upp.
"Okej .." , sa jag och följde henne ut.
Vi satte oss på en bänk en bit ifrån skolan. Tjejen tog upp ett paket cigg, tag upp två ocg gav en till mig.
"Varför vill du börja röka då ?" , frågade tjejen innan hon stoppade ciggen i munnen och tände den.
" Öhm .. det är ... komplicerat typ." sa jag och suckade.
Tjejen tände min ciggaret och jag tog ett litet blott. Jag hostade lite. Och sen började jag må illa. Jag försökte döda mitt barn. Jag var en mördare. Sen tog jag ett bloss till.
"Vad heter du , blondie ?", frågade tjejen.
"Britney , du då ?" ,sa jag.
" Alexandra", sa hon.
Det kändes faktiskt inte lika obekvämt längre . Alex verkade vara sjyst.
Ciggen tog slut. Så jag fick en till.
Vi satt där i tystnad och rökte på våra ciggaretter. När jag rökte kändes det som om jag glömde lite. Jag mådde typ bra. Och det kändes skönt. Det var skönt att kunna koppla av mitt i all denna kaos.
Jag frågade Alex hur hon fick tag i ciggen. Hon sa att jag kunde få köpa av henne. För en tia typ. Planerna gick som jag planerade iallafall. Jag visste inte om det var bra eller inte.
____________________________________________________
Inte den bästa delen , men men :) Det kommer bli bättre uppdatering från och med nu !