FÖRLÅT! ALLT HAR BLIVIT RÖRIGT!

Jag håller på att fixa ny design till bloggen ( jag är inte så bra på sånt) så just nu är det rörigt. Men jag ska försöka fixa det så snabbt som möjligt! :)

Förlåt för dålig uppdatering!

Jag håller på att skriva del 8 på My heart belongs to you, Men jag får inte ha datorn längre , så den kommer upp imon!
Och jag har även en ny i huvudet som jag tänkte kalla Mistakes gone wrong . (Efter ett avsnitt av Dr.Phil jag såg , haha) . Det kommer mer om den senare :)

My Heart Belongs To You ♥ - Del 8

Jag är väl på del 8 , eller hur ? :)
Jag vill tacka Fanny som fick mig att skriva nästa del ! :)
www.jedfiction.blogg.se
~
Tidigare:

Jag kollade bak och såg att det var Anthony och David , tvillingarna. Jag började le och hälsade på dem.



__________________


Anthony och David var enäggstvillingar. De hade mörktbrunt nästan svart hår. Eftersom dom var såna töntar plattade dom faktiskt sitt hår (haha ). Dom hade samma kläder på sig , en röd keps , jeans och en tshirt. "Annie", sa David och kramade mig . Jag log och kramade tillbaks. "Vad gör ni här ?", frågade Jeremy . Jeremy kunde inte sluta le. Han var så gullig. "Vi hörde att du skulle vara med i föreställningen", sa Anthony. " Och vi ville bara se om det var sant!", fortsatte David. Jeremy nickade . "Såå , Är det sant eller?", David sneglade på Anthony och tittade på Jeremy igen. Jeremy gav dom en 'ärudumihuveteller-blick' . "Klart jag är med !2, skrek han sen . Anthony hoppade högt och ropade 'Yeah' . Dom började snacka om föreställningen , så jag bestämde mig att lämna dom i fred.
Morgonen därpå:

Jeremy vaknade före mig igen . Han puttade till mig och fnissade åt mig när jag stönade högt. " Fan va jag hatar dig", mumlade jag och drog täcket över huvudet. Han skrattade igen och drog bort täcket , han pussade mig på nacken flera gånger och jag försökte hålla tillbaks ett leende. Jag började fnissa. "Jag vet att du älskar mig ", viskade Jeremy i mitt öra . Jag kände hans andedräkt mot min hud. Jag kunde inte tänka mig ett liv utan Jeremy. "Jag älskar dig Jeremy", viskade jag. Jeremy log och kysste mig. "Jag älskar dig med", sa han . Sen hoppade han ur sängen och klädde på sig. I rummet denna gången. Han drog av sig tröjan han hade sovit i. Jag kunde se hans mage. Jag stirrade tills en t-shirt täckte hans mage . Jeremy skrattade åt mig . "Du är förjävlig", sa jag och log . Jeremy tittade på medans jag bytte om. Men jag fick honom att vända sig om när jag tog på mig en bh. Vi stod i mitt rum och tittade på varandra. Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra. Jeremy tog tag i mina höfter och drog mig närmare honom. Jag la mina armar runt han nacke . Vi stod ock kramades länge. Det var mysigt. "Jeremy! Kom ner lite!", ropade hans mamma. Jeremy släppte mig och gick ner.
Jeremys perspektiv:

Jag höll Annie i mina armar. Jag kunde känna hennes andedräkt mot min hud. Jag ville aldrig släppa taget. "Jeremy! Kom ner lite", ropade mamma. Jag släppte Annie motvilligt och gick ner för trappan. Mamma satt på soffan. "Vad ?", frågade jag irriterat. " Vi måste åka nästa helg , bara så du vet. Vi kan inte stanna här hur länge som helst.", sa Mamma och tittade på mig. Jag stelnade till. Åka ? Vart ?! "Vad ..", fick jag fram. "Vi ska åka hem Jeremy", sa Mamma och gick till gästrummet. Jag kände hur mitt hjärta bröts i tusen bitar. Jag kände att .. Nej , jag kände ingenting. Jag bara stod där. Tills Annie kom springande ner för trappan. Hon var så vacker. Hennes bruna hår var uppsatt i en tofs. Hon hade uppdragna mjukisbyxor och en linne på sig. "George ringde och sa att vi kanske skulle öva lite eftersom föreställningen är nästa vecka", sa hon. Hennes röst fick mitt hjärta att slå volter. Jag nickade bara. Jag gick upp för att byta om till passande kläder. Jag kände att tårarna rann nerför mina kinder. Jag vill inte lämna Annie en gång till! Jag torkade tårarna och gick ner till henne.
Annies perspektiv :


Jeremy kom nerför trappan. Jag såg att han ögon var lite röda. Hade han gråtit ? "Öh , har du gråtit ?", frågade jag och tittade oroligt på honom. Jeremy bara skakade på huvudet. Jag ställde mig på tå och kysste honom. Han kysste inte tillbaks.
Vi tog bilen till dansstudion. "Annie, Jeremy, jag skulle precis gå , så ni kom passande", sa han och log. Han visade mig hur stereon funkade och sen lämnade han oss själva. Jag lärde Jeremy steg för steg. Vi övade säkert i flera timmar . Jag kunde se svettdroppar rinna nerför hans hals. Så jävla sexigt.
Han satte sig på golvet , flåsandes.  Jag satte mig jämte honom och la armarna om honom. Jag var så glad att han var tillbaks. Jeremy la sig ner , så jag satte mig på honom. Han skrattade och vi kysstes. Han rullade runt så att han var överst. "Jag älskar dig så mycket", sa han. "Jag älskar dig lika mycket, antagligen mer", sa jag och log. Och vi fortsatte kyssas.
___

love hurts ' del 4

 Macy.

Tyler och mina ögon möttes . Jag kände en konstig känsla. Jag har aldrig känt såhär förut. Jag tittade snabbt ner i  golvet. Lektionen sög. Jag orkade knappt hålla huvudet uppe. Det ringde ut. TACK GUD!. Jag skyndade ut. Jag skyndade till mitt skåp. Jag öppnade skåpet och kom på att jag inte behövde nåt. Jag stängde igen och då stod Nate där. " Nate!", skrek jag. "Shut up bitch", sa han och log retfullt. Jag log tillbaks. Han la armen om mig och vi gick mot hans kompisar. Jag mådde lite illa. Nates hand gled ner mot min rumpa . Han slog till den. Jag bet mig i läppen. Jag var rädd att jag skulle spy. Jag hade ingen lust med sånt här just nu. Men jag visste att jag inte hade nåt val. Hans kompisar skratta åt mig. " Jag måste gå nu Nate ..", sa jag och hoppades på att jag skulle slippa allt tafsande. " Okej babe", sa han . Hans la sina händer om min midja, tryckte mig närmare honom och kysste mig. Han tryckte sitt underliv mot mitt. Jag puttade snabbt bort honom och vände och gick.

Tyler.

Macy försvann snabbt ut ur klassrummet när det ringde ut. Jag ville stoppa henne och bara kyssa henne. Sådär romantiskt.  Vänta , va ? Okej, jag är kär i min granne som jag sett typ två gånger. Normalt. Jag gick sist ut ur klassrummet. Jag visste inte vilket håll jag skulle gå åt. Jag kollade efter Macy , hon kanske kunde hjälpa mig. Men jag såg inte henne nånstans. Jag suckade . Jag började gå mot det håll alla andra gick. Jag såg hur en grupp tjejer stirrade på mig. Jag satte mig på en bänk mitt emot några skåp. Tillräckligt långt bort från dom där tjejerna. Jag tittade runt lite. Sen märkte jag att Macy gick lite längre bort med en kille. Killen hade armen runt henne. Jag såg att den sakta gled ner mot hennes rumpa. Oh my god ! Vilket kötthuvud! Jag såg att dom stod och prata med ett par killar. Killen tittade på henne tog tag i hennes höfter och tryckte henne mot sig, sen kysste han henne. Macy puttade bort honom och vände sig om och gick mot mitt håll. "Macy", ropade jag. Hon tittade på mig med en irriterad blick. Jag ställde mig upp och gick mot henne. " Kan du hjälpa mig lite ?", frågade jag. " Mm, visst", sa hon. " Jag hittar inte mitt skåp", sa jag. Vi fick ögonkontakt. Mitt hjärta slog volter igen. " Jag hjälper dig", sa hon. Och för första gången log hon mot mig. Hela hennes ansikte lyste upp när hon log. Hon såg faktiskt ut som en ängel.


Macy.

Tyler ville ha min hjälp. " Jag hittar inte mitt skåp", sa han. Jag tittade honom i ögonen. " Jag hjälper dig", sa jag och log. Han bara stod och stirra på mig. Jag skratta åt honom. Jag puttade på honom så att han började gå. Jag sneglade på honom ibland. Känslan var alltid där när jag var med honom. Han berätta sitt nummer och jag visade honom vart. " Ska vi sitta ner och snacka lite?", frågade han och log. Han var så gullig. " Nej", sa jag. Jag bet mig i läppen så att jag inte log. " Nehe" , han lät sårad. Jag log . " Vi ska på lektion", sa jag och slog honom lätt på armen. Han log tillbaks. 


love hurts ' del 3

Macy.

Jag kunde inte somna. Såret på låret sved som in i helvete. Jag lyssnade på de tickande ljudet från klockan. De var otroligt irriterande och jag hade lust att slå sönder klockan , eller åtminstone plocka ur batterierna. Jag tände lampan och plockade ur batterierna ur klockan. Äntligen , tyst. Jag stirrade upp i taket och efter en stund somnade jag faktiskt.

"MACY! VAKNA ! DU KOMMER FÖRSENT", mamma stod i dörröppningen och skrek. Jag flög upp ur sängen. Jag hade sovit i trosor och linne , så mamma kunde se mitt sår på låret. "Macy ...", viskade mamma och stirrade på såret. "Jag är vaken nu, du kan gå.",sa jag med en kall röst. Mamma stängde dörren sakta. Jag drog på mig ett par mjukisbyxor och en tshirt. Jag sprayade lite parfym på halsen och smetade ut det med handen. Jag gick ner för att äta frukost. Jag tittade på klockan. " TIO I ÅTTA! FAN !", skrek jag . Jag sket i frukosten , drog på mig ytterkläderna och började springa till skolan.


Tyler.

Alla satt i klassrummet , förutom en då. Jag kände att eleverna stirrade på mig varje gång jag kolla åt ett annat håll. Jag önskar att jag kunde skrika 'sluta stirra' men det kunde jag ju inte. Miss.Scully , min nya lärare , satt vid sin dator och kollade sin mejl , tror jag. Jag tittade på klockan. Fem i åtta , och lektionen börjar åtta. Jag tittade på visarna . Tills det blev tråkigt. Jag stirrade ut genom fönstret och försvann i mina tankar. Jag hoppade till när Miss-Scully började prata. "Är det nån som vet var Macy är?", frågade hon och kollade på oss. Macy, grannen. Tänk om det är hon. Dörren öppnades sakta. En blondin med vackra blåa ögon gick in. Macy , min granne. Hon såg trött ut. Hon hade påsar under ögonen och rufsigt hår. Våra ögon möttes i några sekunder. Mitt hjärta slog volter. Hon var så vacker. 



~


love hurts. ' del 2.

Macy.

Jag drog rakbladet rätt över låret, och såg blodet komma. Stod jag ut med den smärtan, klarade jag av slagen och våldtäkterna. De knackade på dörren. ”Macy, är du här inne?” frågade mamma genom dörren. Jag gick och öppnade. Mamma stirrade på mitt lår, och blodet som sipprade ur det. ”Men herregud, Macy! Vad håller du på med?” frågade hon skräckslaget. Mina ögon blev fulla med tårar och jag slet tag i bomull och tryckte till i såret. De gjorde så jävla ont. Mamma stod i öppningen och stirrade. ”Macy, har det hänt nåt?” sa hon när hon såg alla mina blåmärken. ”Nej.” sa jag lågt. ”Du kanske ska hålla dig borta från Nathan ett tag..” sa mamma sakta. ”Nej! För guds skull, mamma. Aldrig!” sa jag snabbt. Mamma drog efter andan hårt. ”Om det är han som gör såhär mot dig, håll dig borta från honom, Macy! Snälla.” sa hon med sprucken röst. Jag snodde runt och såg på henne med hårt ansikte. ”Jag tänker aldrig, ALDRIG dra mig undan honom. Jag älskar honom. Jag vet att ditt äktenskap förstördes, men mitt förhållande med Nate är inte elakt. Han älskar mig.” sa jag, med iskall röst. Fan. Nu var jag sådär elak igen. Mammas ögon tårades. ”Mamsen, förlåt mig.” sa jag och tårarna rann från mina kinder. Vafan höll jag på med? Jag hatade att göra mamma ledsen. Jag borde hålla mig borta från Nate, men jag kommer aldrig, verkligen aldrig överleva. Hon gick ut utan ett ord. Bara besvikelse och rädsla fanns kvar.

-

Tyler.

Jag gick in i det nya huset och dröjde kvar i trappan. De såg så likt ut de gamla huset. Jag sprang snabbt upp med en av mina kartonger, in i mitt nya rum. Fönstret hade vita lister, och mittemot mitt fönster, var ett annat sovrum. Vid skrivbordet satt en tjej, i min ålder, gråtandes. Jag sköt förvånat upp mitt fönster och tog en liten sten som låg i min ficka, som jag plockat för att jag var uttråkad. Den prickade fönstret och hon hoppade till. Hon sköt skräckslaget upp fönstret och stirrade ner. Jag gjorde ett litet ljud, och hon såg mig i ögonen. Hennes ansikte slappnade av. ”Åh, hej.” sa hon försiktigt. ”Hej.” svarade jag, blygt. ”Har du precis flyttat in?” frågade hon. Jag nickade. ”Jag heter Macy Smith.” sa hon och log osäkert. ”Tyler Wood.” sa jag. ”Varför gråter du?” fortsatte jag och hon bleknade. ”En personlig sak ..” sa hon och tittade ner. ”Jaha..” sa jag besviket. ”Säg till om du vill ha någon och prata med.” sa jag, med ett uppmuntrande leende. Hon gav mig ett sarkastiskt läte. ”Jag känner dig inte ens. Du har ingen aning vad som händer om jag berättar för någon.” sa hon, med en elak röst. Hon sköt ner fönstret med en smäll. Jag bara gapade.


Första delen av Love Hurts

Macy.

-

Jag låg med Nate över mig. Han kysste min hals och försökte hela tiden få av min tröja. Jag puttade bort honom och han stirrade på mig. Med en lite elak glimt i ögonen. Han reste sig häftigt, tog sin jacka och försvann. Jag andades skräckslaget ut.

-

Tyler.

-

Mamma log osäkert åt mig när jag stoppade gafflen i munnen. Oron i hennes ögon trängde in i mig som knivar. Jag visste att hon oroade sig för att jag aldrig skulle få en vän. Mitt knivsår i magen från mobbarna sved. Mycket. Fan vilken jävla tur att vi ska flytta härifrån.

-

Macy.

-

Lisas sms fick mig skrika till. Hon undrade hela jävla tiden varför jag inte dumpar Nate. Jo, Lisa, jag älskar honom, och är livrädd för att han ska våldta mig igen. Han kanske inte är den bästa, men jag älskar honom mer än vad folk kan tro. Ingen ska få ta min älskade Nathan från mig. Ingen.

-

Tyler.

-

”Tyler, är du klar med packningen?” ropade mamma nerifrån. Jag stoppade ner de sista i kartongen och gick ner för trappan. Jag nickade åt henne. Hon log. ”Hur är det med såret?” frågade hon och försökte dra upp tröjan för att se knivsåret. Jag drog mig undan och ställde kartongen i bilen. Mamma hade redan ställt allt i bilen. Nu var det att ta farväl av huset bara.