My Heart Belongs To You ♥ - Del 12

Jag känner verkligen för att skriva idag ;)
Men jag antar att det är okej XD
~
Tidigare :


Jag kände mig hjälplös och tom. Ingen förstår , Inte Anthony och David, Mamma, Chase . Ingen. Bara Annie.



__________________________













(MÅNDAG MORGON)

Jag låg och tittade på henne när hon sov. Hennes ansikte såg fridfullt ut. Hon var så vacker , hennes hud lyste . Och jag har ingen aning hur . Men det fick hennes hud att se mjuk ut. Jag smekte försiktigt hennes kind. Hon öppnade ögonen sakta. Vi såg varandra i ögonen. Jag kände samma känslor som alltid. Hjälplöshet och tomhet. Jag kunde se i hennes ögon, att hon kände likadant som jag.
Annies perspektiv:

Vi låg där och stirra på varandra tills mamma ropade att vi skulle börja fixa till oss. Jeremy satte sig upp på sängen och rufsade till sitt hår. Sexigt. Han drog av sig det vita linnet och satte på sig en blå tshirt med tryck , svarta jeans och en röd keps. "Hur många kepsar har du igentligen ?", frågade jag. Han satte sig på sängen igen. "89 , för jag kan inte räkna ", sa han och blinkade . Jag fnissade och ställde mig upp. Jag tog på mig slitna ljusa jeans och en av Jeremys tshirts. Det var en var en svart t shirt med 'Ed Hardy' tryck. Den var stor på mig , men det såg bra ut. Jag började fixa mitt hår medans Jeremy åt frukost. När jag hade plattat färdigt det gick jag ner till Jeremy. När jag kom ner , pekade han på klockan. fem i åtta. FAN! Jag tog snabbt på mig ett par sneakers och sprang ut med Jeremy tätt bakom mig. Vi sprang tillsammans till skolan. När vi var där var vi svettiga och trötta. Chase sprang mot oss. "Vafan har ni varit ?", sa han , han lät hur glad som helst. Jag såg att Julia stod i bakgrunden. "Chase , är du seriös ?", väste jag. "Vad ?", frågade han. Han såg helt oförstående ut. Jag pekade mot Julia. "Oh, ehm , Jag gillar henne liksom", sa han tyst. Jag suckade. Julia gick fram till oss. " Kom nu Chase", sa hon och drog i hans arm. Hennes naglar var så långa att det sågut som klor. Och när hon pratade var jag rädd att hennes silikon i läpparna skulle ploppa ut. Hennes feta röv tog över hela korridoren. " Annie, kom nu", sa Jeremy. Han märkte nog att jag var pissed off. Han la armen om mig och hans underbara parfym fick mig att nästan ramla.
( Några Lektioner Senare )

Jeremy tog min hand och suckade. "Tur att dagen är slut ", suckade Jeremy. Jag tittade förvånat på honom. " V har en lektion kvar , du vet", sa jag och försökte dra honom till skåpen. Jeremy stog helt stilla . " Nejdå , den skiter vi i ", sa han och blinkade. Jag skakade på huvudet och  vi började gå mot utgången. Vi gick sakta hem under tystnad.
"Fyra dagar kvar", viskade Jeremy. Jag kände hur en tår rann ner för min kind. Han torkade snabbt bort den. " Stanna", fick jag fram. Han tittade ner i marken och bet sig i läppen. " Jeremy", sa jag. Jag lät desperat. Men det var jag. Han ställde sig framför mig och drog i mig i hans armar. Jag började gråta mer. Han torkade mina tårar och kysste mig. Vi sa inget mer på hela vägen hem.
(TISDAG)

Jeremys Perspektiv:

Jag och Annie räknade dagar. 3 dagar kvar. Det lät som om det var då jorden skulle gå under. Vilket den skulle. Min värld. Annies värld. Vår värld. Jag undrar hur det kommer vara när jag inte längre  kan se hennes leende. Höra hennes röst. Känna hennes hud mot min. Det är inte rättvist. Varför är livet så orättvist ? Jag la huvudet i min händer. Annie var uppe och duschade medans jag kollade på tv. Det var inga bra program på tv. Så det var bara jag och mina tankar. Imorgon var det bara två dagar kvar.
Jag hörde att Annie kom ner . Jag kollade snabbt bakåt. " Våra mammor är inte hemma", sa hon. Jag tittade på henne. Öh vafan snackar hon om ? " Ne ..", sa jag. Hon gick och satte sig på soffan. " Du sa att vi borde göra det bästa av tiden.", sa hon. Jag försotd ingenting , vad babblar hon om. " Ja ?", sa jag förvånat. Hon tittade på mig och bet sig i läppen. ÅH! Vänta, VA?! "Annie, nej , eller asså..", jag försökte iallafall säga något. Hon la sin hand på mitt lår. Jag ställde mig automatiskt upp. " Jeremy, vi måste göra det bäst av tiden vi har kvar", sa hon , hon lät desperat. Jag suckade . " Annie, du är inte redo , inte jag heller.",  sa jag bestämt. Hon såg lite sårad ut. Jag satte mig på soffan. Hon lutade huvudet mot min axel. " Jag kommer sakna dig", viskade hon. Jag svarade inte . Jag antar att hon vet vad jag skulle svara ändå. Jag kan inte beskriva hur mycket jag kommer sakna dig.

__________________


Ni känner säkert igen killen på bilderna :)
JAG VET ATT DET ÄR JUSTIN BIEBER.
men Jeremy ser ut så i mitt huvud :)


My Heart Belongs To You ♥ - Del 11

Tidigare :

Jag hörde Jeremy skrika efter mig. Jag brydde mig inte. Jag visste väl att han skulle lämna mig igen.



________________________________

Jag flyttade mig från gungan till gräset. Gräset var blött och kallt. Men ändå mjukt. Jag låg här och kollade på stjärnorna. Vad skulle jag annars göra ? Jag var helt borta, krossad, som en zombie. Ett själlöst monster. Tårarna blandades med regnet som öste ner. Varje gång en droppe nuddade min hud sved det till. Men jag brydde mig inte. Det var faktiskt rätt skönt. Jag hörde att Jeremys röst kom närmare. Jag hörde hans steg när han närmade sig mig. Han kollade ner på mig. Att se honom fick mig att gråta ännu mer. Jag trodde inte ens att jag kunde gråta mer. Jeremy satte sig på knä framför mig. Jag märkte att han grät också. "Annie , jag är så ledsen . Jag kan inte göra något åt det, du vet att jag älskar dig och detta sårar mig minst lika mycket som det sårar dig." viskade han. Jag reste mig sakta upp. Jeremy iakttog mig. "Gå ", sa jag . Han bet sig själv hårt i läppen. " Nej", sa han bestämt. "Jag ska inte åka förens om 5 dagar. Så jag tänker göra det bästa av tiden." Jag kollade på honom. Lite förvånad över hans svar. Han puttade lätt ner mig på marken igen. " Jeremy , vad gör du ?!", skrek jag. "Lugn", viskade han. Han la sin hand på min kind. " Annie , kan vi inte göra det bästa av tiden vi har kvar?", viskade han i mitt öra. AAAAAAAAAH! Varför måste han vara så underbar?! Jag log bara mot honom. Sen tog jag hans lila keps och satte den på mitt huvud. Han fnissade åt mig. Sen kysste han mig. Vi ställde oss upp. " Allt det här påminner mig om en romantisk film", sa Jeremy och tittade upp mot stjärnorna. Sen kollade han på mig igen. Han la en hand på min midja och den andra tog han min hand i . " Du måste skoja", sa jag. "Nope", svarade Jeremy . Vi började dansa runt hela lekplatsen. Jag kunde inte hjälpa det. Jag log och skrattade . Vi gjorde allt möjligt den kvällen. Vi åkte rutschkana , kysstes i de blöta gräset, gungade, ja och så vidare. Mitt i natten somnade vi i den lilla stugan på lekplatsen. Jag låg ihopkrupen jämte Jeremy. Det började ljusna ungefär vid fem på morgonen. Ljuset sipprade in i den lilla stugan. Jag kände att Jeremy började röra sig , så jag öppnade ögonen. Han hade tagit av sig kepsen och rufsat om sitt hår. Våra kläder var fortfarande blöta och leriga. Han tog min hand och vi hoppade ut ur den lilla stugan. Vi började sakta gå mot huset.
Det kändes annorlunda att vara med Jeremy. Jag visste ju att han snart skulle åka. Varje gång jag tänkte det gjorde det ont. Jeremy. Får. Inte.Åka.
Jeremys perspektiv :

Jag märkte att Annie var annorlunda när hon var med mig. Det kändes ju annorlunda. Varje gång jag kysser henne , måste jag hindra mig från att gråta. Jag vill inte lämna henne. Hon är perfekt , allt jag någonsin kommer önska mig. Men vad kan jag göra åt det ? Jag kände mig hjälplös och tom. Ingen förstår , Inte Anthony och David, Mamma, Chase . Ingen. Bara Annie.
___________
Förlåt för ett dåligt slut :( Är inte bra på sånt ;)
Ska avsluta My Heart Belongs To You , så ni vet.  Kommer nog bli typ, 12- 13 delar. Sen ska jag börja på en ny :)


My Heart Belongs To You ♥ - Del 9

Tidigare :

"Jag älskar dig så mycket", sa han. "Jag älskar dig lika mycket, antagligen mer", sa jag och log. Och vi fortsatte kyssas.
____________________

(HEMMA)

Annie och jag gick hand i hand. "God damn you're beautiful", viskade jag. Hon tittade snabbt bak på mig . Hennes bruna underbara ögon fångade mina. Hon gick baklänges för att kunna se mig i ögonen. Hon stannade . "Vad är det ?", frågade hon. Jag skakade bara på huvudet och fortsatte gå. Jag kände hur hon hoppade upp på min rygg. Jag tog tag i hennes ben och jag kunde höra hennes skratt. Jag började springa . Hon skrek och skrattade . När hon skrattade , skrattade jag. När jag hade sprungit hem med Annie på ryggen , kysste hon mig på kinden och jag släppte försiktigt hennes ben. Jag gick in , krängde av mig jackan och gick för att ta ett glas vatten. Annie gick efter mig. Jag kunde se att mamma & Annies mamma satt i soffan och kollade på tv. " Jag går upp", sa Annie och rörde vid min hand. Hon försvann snabbt upp för trappan. "Jeremy , har du packat ?", frågade mamma. Jag ställde ner glaset. " Nej..", sa jag tyst , "Det är ju typ en vecka kvar". Det gjorde on att säga orden . En vecka kvar. Sen är det över.
Annie :
Jag satt på mitt rum och väntade på Jeremy , eftersom han inte kom efter en stund. Gick jag och tog en dusch. När jag gick in hörde jag att Jeremy gick upp för trappan. "Annie ?", sa han. Hans röst lät skakig. "Jag ska bara ta en dusch , jag kommer snart." Sa jag och gick in i duschen. När jag var färdig , kollade jag mig i speglen. Jag borstade snabbt mitt hår , för att sedan rufsa till det igen. Jag virade handduken runt kroppen och gick till rummet. När jag kom in höll Jeremy på att packa . Jag stelnade till. "Vad gör du ?", frågade jag. Han kollade snabbt på mig och sen på sin väska. "Öhm , jag, jag lägger bara iordning mina saker.", sa han och log ett fakeleende mot mig. Jag tog snabbt på mig kläder medan han "la iordning sina saker" . När han var färdig la han sig jämte mig på sängen. " Ska du åka?", frågade jag. Jeremy svarade inte , han tog min hand och kysste den löst. Jag kollade på honom, drog loss min hand och ställde mig snabbt upp. " Ska du åka ?! " skrek jag. Jag kände hur tårarna började rinna. " Ja", svarade han tyst. Han tittade på mig. Jag torkade snabbt mina tårar. " Jeremy , jag trodde ju att ...", började jag. "Jag trodde du visste att jag skulle vara tvungen att åka nån gång.", han tittade allvarligt på mig. Jag började gråta ännu mer. Jag gick ut och slängde igen dörren. Jag började springa nerför trappan och sen ut. Utan skor eller jacka. Och självklart skulle det börja regna. Jag stannade aldrig , jag bara sprang . Jag visste inte vart förens jag såg stället. Lekparken. Jag saktade ner och satte mig på en gunga . Jag hörde Jeremy skrika efter mig. Jag brydde mig inte. Jag visste väl att han skulle lämna mig igen.